Etiäinen

Etiäiseksi nimetyssä suunnitelmassa uusi sylimäinen rakennuskokonaisuus rajaa tontin sisäpihan rauhalliseksi kokoontumispaikaksi. Asunnot on sijoitettu kahteen rakennusmassaan. Kahden asuntosiiven väliin on sijoitettu muusta kokonaisuudesta selkeästi erottuva matala massa yhteistiloja varten.

Rakennuksen porraskäytävät avautuvat sisäpihalle. Maastoa pengertämällä tontin koilliskulma on saatu parkkipaikaksi. Parkkipaikalta on suora yhteys idän puoleisen rakennusmassan rappukäytäviin. Joukahaisenkadun puoleisen siiven katutasoon on varattu tilaa esimerkiksi opiskelijaravintolalle.

Suunnitelma suhtautuu kunnioituksella alueen muun rakennuskannan ulkoasuun, samalla kuitenkin erottuen siitä selkeästi määrätietoisella muotokielellään. Julkisivujen harmoninen aukotus ja räväkkä räystäsdetalji tekee rakennuksesta selkeän nykyaikaisen maamerkin.