Pikkuvanha Domus

Pikkuvanha Domus säilyttää olemassa olevien rakennusten kantavan rungon sekä korttelin olemuksen. Kantavat rakenteet, seinät sekä laatat, ja julkisivun pääpiirteet säilyvät suunnitelman pohjana. Alueella toistuva etelä-pohjoissuuntaisten massojen dominointi antaa perusteen korottaa rakennukset A ja D naapurikortteleiden korkoon. Näin luodaan jatkuva kaupunkikuva Joukahaisentien varteen ja korttelirakenteelle selkeä päätymassa. Kattomuoto heijastaa myös ympäröiviä eri aikojen kerrostumia luoden alueella luontaisen jatkumon. Korttelin sisäpiha vapautuu vehreäksi pihaksi, kun pysäköinti ohjataan pysäköintihalliin. Pysäköintihalli muodostuu
korttelin itäpuolelle entisten autotallien kerrokseen, jonne on ajoyhteys LPA-korttelin ohi. Pysäköintihalli katetaan uusilta osin, jolloin sen päälle muodostuu aurinkoinen kaupunkiviljelykansi. Sisäpiha rajautuu rauhallisemmaksi paviljonkimaisella piharakennuksella, joka luo
tapahtumatilan korttelin asukasyhteisölle.